Rozloha tohoto malého ptáka je rozsáhlá.Žije bullfinch v Evropě, na přední a východní Asii, na Sibiři a Japonsku.Může žít v horských a nízko položených lesích, aby se zabránilo jen bezstromový oblasti.V Rusku se pták žije v lese a stepní zóny, kde najdete borovice ve velkých množstvích.Nejpopulárnější Bullfinch rek.Snegir smrk v údolích - malý pták, vrabec velikosti, i když vizuálně se zdá větší.Samci mají výraznou zbarvení, pro které lze snadno rozeznat od ostatních ptáků.Tváře, krk, břicho a boky jeho jasně červené.Intenzita barvy se může lišit v závislosti na druhu a hýl každého jednotlivce.Záda a ramena šedá pták, a na hlavě je černý "cap" .Samka hýl vypadá mnohem skromnější.Krk, tváře, břicho a boky v její šedo-hnědé barvy.Ramena a šíje - šedé a h
nědé-back je hnědá.Hlava na, kolem očí a zobáky, stejně jako muži černé tsveta.Navernyaka bullfinches jste viděli v městě v zimě, ale nikdy neviděl v létě.Nicméně z centrálního Ruska bullfinches obvykle nelétají pryč.V létě žijí v jehličnaté lesy, krmení na strom pupeny, bobule, plody, semena.Chovejte se ptáci tiše skrývá ve stromech, takže je najít, je velmi obtížné.V zimě najít jídlo se stává mnohem obtížnější, takže bullfinches a poslán do gorod.Ptitsy žijící v severních zeměpisných šířkách, zima odletět do teplejších podnebí, někdy letěl přes obrovské vzdálenosti.Seznamte se přezimování bullfinches možné ve středomořských zemích, stejně jako v severní Africe, a dokonce i Aljaška.Ptáci návrat k obvyklým hnízdišť kolem na konci března - začátkem dubna, a žena začne téměř okamžitě šťourat hnízdo.