Guide
1
32 squad - je:
- nyní zaniklý gesperorniksovye;
- jako zaniklý ihtiorniksovye;
- aistooobraznye;
- Procellariiformes (označované také jako typ moře);
- Pěvci (nejpočetnější skupina);
- gagaroobraznye;
- Columbiformes;
- husy;
- ještě další zaniklé - diatrimoobraznye;
- Woodpeckers;
- Gruiformes;
- kaguaroobraznye nebo běžci;
- lelkové nebo novonebnye;
- malý, ale velmi elegantní drážky;
- Cuculiformes;
- kuroobrraznye;
- nelétaví ptáci-Rhea;
- Veslonozí;
- tučňák;
- vodní ptactvo potápka;
- jasný a krásný Psittaciformes;
- malé oddělení hnědokřídlý;
- Coraciiformes;
- brodiví ptáci;
- Sovy;
- Falconiformes;
- ještě další nelétavý běžců;
- APODIFORMES svišťouni (a dříve odchlípení kolibřík je zahrnuto v této skupině);
- trogonovye;
- turakovye;
- udoobraznye;
a krásné plameňáci
2
mluví o nejvíce populární v Rusku řádů ptáků, můžete vidět pár dalších detailů na obvyklé obyvatele týmů zemí.
3
Například, pěvců, který také je největší kategorií této třídy zvířat (o něco více než 5400 druhů).Většinou jsou to právě malé a střední ptáky, které ne vždy připomínají obvyklé šedohnědá vrabců, a mohou být velmi odlišné v vzhledu, lokalitě a způsobu stravování.Na území bývalého Sovětského svazu žije 310 druhů vrabec, ale také žijí v tematických lesů, oceánů kostry, a všechno, snad s výjimkou Antarktidy.
4
Columbiformes, které se liší v malém hlavy, krátký krk a rovnou zobákem s kapucí nozdry.U těchto ptáků, které jsou charakteristické pro život párů, a kterým se 2 vejce 2-3 krát ročně.Toto oddělení rozděleno 360 Core druhů, nejvíce obyčejný který - společné holubičky, dřevěné holubi, hrdličky, klintuha, límečkem a Dove hrdlička divoká.Dalším zajímavým faktem je, že většina z holubů nežijí na území euroasijského kontinentu, a v Austrálii.
5
ptáci také obyčejné pro ruské občany.V této jednotce, s výjimkou hus, kachen a také zahrnuje labutě žijící v Rusku.Největší představitel vodní ptactvo - němý labuť, hmotnost, která může dosáhnout 13 kilogramů, a krása je těžké popsat.Obvykle se ptáci tohoto řádu žijí v blízkosti vody, v blízkosti bažin ústí a jezer.Většina z nich žije v Jižní Americe, Africe a Austrálii.